Whitepapers

Checklist voor het kiezen van het juiste Native-cloud platform

Checklist voor het kiezen van het juiste Native-cloud platform
TypeWhitepaper
Datum2018-10-10T00:00:00+02:00
Datum10 oktober 2018
TaalEN
BedrijfRed Hat
Onderwerp Cloud Computing

Technologie heeft de manier waarop we leven fundamenteel veranderd. Op elk gewenst moment toegang hebben tot gegevens en informatie is geen luxe meer. Het is een vereiste, zowel in ons persoonlijk als professioneel leven. Voor IT-organisaties, dit betekent dat er nog nooit zo veel druk is geweest om toepassingen van hogere kwaliteit te leveren, waardoor bedrijven voor klanten relevant blijven en zij voorop lopen als het gaat om het implementeren van nieuwe technologie.


Cloud-native is een benadering voor het bouwen van applicaties die profiteren van cloud computing modellen en DevOps-principes om de levering van nieuwe functies en services sneller, efficiënter en flexibeler te laten verlopen. Met een cloud-native strategie kunnen organisaties dankzij technologie de cultuur en het proces veranderen die nodig zijn om aan nieuwe eisen te voldoen en een IT-organisatie te worden die er toe doet. Deze checklist helpt u bij het kiezen van een cloud-native platform dat uw bedrijf, ontwikkelaars en IT-operations-team ten goede komt.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Red Hat) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.