Whitepapers

Het oplossen van het last-mile probleem rondom het Internet of Things

Het oplossen van het last-mile probleem rondom het Internet of Things
TypeWhitepaper
Datum2016-05-25T00:00:00+02:00
Datum25 mei 2016
TaalEN
BedrijfTableau Software
Onderwerp Internet
Business Analytics
Development

Het Internet of Things (IoT) zal de wereld zoals wij die denken, waarschijnlijk opnieuw vorm gaan geven. Volgens Gartner zullen er 26 miljard connected devices in gebruik zijn in 2020. Van wearables tot thuis automatisering en automatisering in de maakindustrie; de mogelijkheden zijn eindeloos, maar dat geldt ook voor de uitdagingen.

Ervoor zorgen dat IoT werkt voor de massa is meer een data-uitdaging dan een uitdaging rondom de connectiviteit van devices. We zullen eerst data moeten genereren uit devices en dan uitzoeken wat het allemaal betekent. Er is alleen weinig technologie en innovatie die ons kan helpen om de berg aan data, die wordt verzameld door deze gadgets en machines, te verwerken. Hierdoor leiden veel IoT-oplossingen onder het zogenaamde ‘last-mile probleem’. Met andere woorden, deze oplossingen verzamelen data maar slagen er niet in om mensen die data te laten zien en echt te begrijpen.

Wat heb je aan data die je niet kunt gebruiken? En als je die data niet kunt gebruiken, waarom zou u al die moeite doen om het überhaupt te verzamelen? De prangende vraag die rest is: hoe kunnen we data afkomstig uit Internet of Things-oplossingen lezen, interpreteren en begrijpen? We zullen over de vier hordes moeten springen die in de weg staan. Lees meer hierover in deze whitepaper.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Tableau Software) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.