Whitepapers

10 best practices voor het implementeren van een succesvol BYOD-programma

10 best practices voor het implementeren van een succesvol BYOD-programma
TypeWhitepaper
Datum2015-02-25T00:00:00+01:00
Datum25 februari 2015
TaalEN
BedrijfGood Technology
Onderwerp Management
Beheer
Mobility
Development
Het Bring Your Own Device (BYOD) model is niet langer een hype of voorrecht dat toebehoort tot de early adopters. Vrijwel ieder bedrijf ziet de voordelen die een BYOD-model biedt, waaronder verbeterde productiviteit, engagement en tevredenheid onder de gebruiker en tevens mogelijke kostenbesparingen.

Volgens de Enterprise Mobility Exchange van CIO.com zullen mobility-projecten de IT-agenda van dit jaar domineren. Maar lang niet alle projecten worden op de juiste manier ingericht, waardoor veel organisaties kansen op hogere productiviteit tegen lagere kosten, laten liggen.

Een groot deel van de 5000 wereldwijde klanten van Good Technology hebben BYOD omarmd en hebben hun ervaringen gedeeld. Op basis van die ervaringen is er een top 10 best practices opgesteld voor het succesvol implementeren van uw eigen BYOD-programma.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Good Technology) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.