Whitepapers

10 tips voor een succesvolle migratie naar een nieuw mobiel platform

10 tips voor een succesvolle migratie naar een nieuw mobiel platform
TypeWhitepaper
Datum2015-02-25T00:00:00+01:00
Datum25 februari 2015
TaalEN
BedrijfGood Technology
Onderwerp Management
Security
Beheer
ICT-branche
Cloud Computing
Development
Vandaag de dag zijn er veel organisaties die mogelijkheden verkennen, of zelfs al concrete plannen maken, om hun producten en/of diensten te migreren naar nieuwe mobiele platforms. In veel gevallen betekent een dergelijk migratie de beweging van het Blackberry platform naar nieuwe iOS en Android apparaten. Maar ieder platform heeft zijn eigen omgangsvormen, restricties en kenmerken. Als het gaat om privacy gevoelige applicaties zoals e-mail of zogeheten ‘collaboration apps’, nemen organisaties vaak bedrijven in de arm die de gebruiksvriendelijkheid van nieuwe applicaties waarborgt, ongeacht op welk platform deze draait.

Deze whitepaper belicht 10 aspecten die je in overweging dient te houden bij migratieprojecten naar nieuwe mobiele platformen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Good Technology) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.