Whitepapers

10 Voordelen voor het gebruik van een scale-out infrastructuur voor secundaire opslag

10 Voordelen voor het gebruik van een scale-out infrastructuur voor secundaire opslag
TypeWhitepaper
Datum2018-11-09T00:00:00+01:00
Datum 9 november 2018
TaalEN
BedrijfCommVault
Onderwerp Datacenters
Security

Omdat organisaties web-scale IT willen implementeren voor secundaire workloads, inclusief gegevensbescherming, moeten ze hun infrastructuur snel en met minimale inspanning kunnen uitbreiden, inkrimpen en wijzigen. Bovendien moeten ze in staat zijn om verwachte resultaten betrouwbaar en tegen lagere kosten te leveren.

Scale-out infrastructuur is een nieuwe oplossing om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Het aanbieden van één enkel platform voor gedeelde reken- en opslagmiddelen, vereenvoudigt een scale-out infrastructuur opslag voor hoog volume secundaire data en processen waardoor organisaties betrouwbare resultaten kunnen leveren, met een grotere schaalbaarheid en tegen lagere kosten.

Deze whitepaper bespreekt tien redenen om een uniforme aanpak voor uw gegevensbescherming en secundaire opslag te volgen en ontdek een flexibele, schaalbare manier om gegevens op uw lokale en cloud-locaties te beschermen, te openen en te gebruiken.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (CommVault) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.