Whitepapers

11 Redenen waarom Video Bewaking naar de Cloud gaat

11 Redenen waarom Video Bewaking naar de Cloud gaat
TypeWhitepaper
Datum2021-08-30T22:00:00+02:00
Datum30 augustus 2021
TaalNL
BedrijfEagle Eye Networks
Onderwerp Cloud Computing
VSaaS, of Video Surveillance as a Service, verwijst naar gehoste cloudgebaseerde videobewaking. De dienst omvat doorgaans video-opname, opslag, weergave op afstand, managementwaarschuwingen, cyberbeveiliging en meer. 93 procent van de bedrijven heeft inmiddels cloud-oplossingen ingevoerd. Door de technologische vooruitgang in de cloud en de grotere beschikbaarheid van bandbreedte wordt VSaaS – ook wel cloudvideobewaking genoemd – steeds aantrekkelijker. 
 In dit whitepaper worden de grondbeginselen van een echt cloudsysteem toegelicht, aan de hand van de richtlijnen van het National Institute of Standards and Technology van het Amerikaanse ministerie van handel. 
 Het biedt een 11-punts vergelijking van de belangrijkste verschillen tussen “VSaaS” cloud-based video management systeem (VMS), en een op internet aangesloten traditionele DVR, NVR, of VMS. Deze checklist kan u helpen te beoordelen welk systeemtype het beste past bij de behoeften van uw bedrijf en/of uw klanten.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Eagle Eye Networks) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.