Whitepapers

2018: status van het Enterprise Datacenter

2018: status van het Enterprise Datacenter
TypeOnderzoek
Datum2018-09-18T00:00:00+02:00
Datum18 september 2018
TaalEN
BedrijfNutanix
Onderwerp Cloud Computing

Wat gebeurt er echt in het datacenter, de cloud en IT in het algemeen? Evolutie en revolutie tegelijk. Terwijl de cloud zijn intrede blijft doen en de hyperconverged infrastructuur steeds vaker de weg vindt naar het datacenter, is het van belang om te begrijpen hoe mensen denken over deze technologieën en de impact die ze werkelijk hebben.

Aangezien IT zijn onvermijdelijke reis naar de toekomst voortzet, zijn er logischerwijs ook vragen over welke tools en diensten de top van de stack zullen halen en welke tools en diensten (langzaam) zullen verdwijnen of in ieder geval aan populariteit in zullen leveren.

Nutanix wilde een aantal van dit soort vragen met betrekking tot de toekomst van het datacenter beantwoordt krijgen. De vragen gingen vooral over het gebruik van cloud (zowel publiek als privaat), de inzet van hyperconverged infrastructuur en de toekomst van bepaalde open source tools. De vragen die Nutanix probeerde te beantwoorden waren:

  • Waar zijn organisaties op hun reis naar de cloud?
  • Begrijpen organisaties echt wat 'cloud' betekent?
  • Hoever zijn organisaties met betrekking tot operationele volwassenheid in datacenters?
  • Heeft de inzet van hyperconverged infrastructuur een merkbare impact op IT-activiteiten of op het bedrijf?
  • Zijn respondenten de soorten applicaties die ze gebruiken aan het veranderen? Is er bijvoorbeeld een beweging naar open source databases en weg van traditionele oplossingen?

Dit rapport biedt antwoorden op deze vragen en meer. Dit “2018 State of Enterprise Datacenter” rapport zit boordevol gedetailleerde statistieken verzameld door IT-professionals over de hele wereld. Download vandaag nog!

Wanneer je dit onderzoek downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Nutanix) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.