Whitepapers

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud
TypeWhitepaper
Datum2019-10-14T00:00:00+02:00
Datum14 oktober 2019
TaalNL
BedrijfCtac
Onderwerp Cloud Computing
Security
Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Al deze lokale oplossingen en cloudoplossingen moeten wel naadloos en vooral veilig met elkaar samenwerken. In deze whitepaper worden zes gebieden besproken waarin bedrijven tegen problemen aanlopen. Ook bespreken we de maatregelen die u kunt treffen om ondanks de sterk toegenomen complexiteit de controle weer terug te krijgen.

In het verleden kozen bedrijven doorgaans voor een best-of-suite-strategie wat betreft de centrale software. Denk aan een SAP-suite, waarmee u in één keer een zeer complete set aan functionaliteit in huis haalde. Omdat in de loop van de jaren de functionaliteitsbehoefte sterk veranderde en toenam, is daar een aantal systemen omheen gezet. Er kwam bijvoorbeeld een CRM- en een BW-oplossing bij. Het maakte in die tijd wel allemaal deel uit van dezelfde suite. Want het beleid was SAP tenzij, Microsoft tenzij, of Oracle tenzij.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Ctac) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.