Whitepapers

7 load-testing tips voor het garanderen van de performance van uw apps tijdens piekmomenten

7 load-testing tips voor het garanderen van de performance van uw apps tijdens piekmomenten
TypeWhitepaper
Datum2016-05-03T00:00:00+02:00
Datum 3 mei 2016
TaalEN
BedrijfDynatrace B.V.
Onderwerp Beheer
Management
Cloud Computing
Het succes van een bedrijf wordt voor een groot deel bepaald door de prestaties van hun digitale kanalen tijdens high-traffic situaties. De hyper-connected consumenten hebben vandaag de dag hoge verwachtingen als het gaat om hun interacties met uw merk en hebben niet het geduld om een trage online experience te accepteren, laat staan een crashende mobiele app. Hun keuze is reuze binnen het online landschap en een slechte performance van uw diensten of online producten gedurende piekmomenten kan een serieuze impact hebben op uw reputatie, inkomsten en klantloyaliteit.

De 7 load-testing tips in deze whitepaper helpen u bij het managen van de complexiteit in uw IT-omgeving en het leveren van de kwalitatief hoogwaardige online ervaring die uw klanten verwachten.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Dynatrace B.V.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.