Whitepapers

7 tips voor een geslaagde MCSA certificering

7 tips voor een geslaagde MCSA certificering
TypeDocument
Datum2015-05-19T00:00:00+02:00
Datum19 mei 2015
TaalNL
BedrijfMaster it Training
Onderwerp Onderwijs
ICT-branche
Veel IT’ers willen hun kennis en ervaring verbeteren door het behalen van een Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificering. Dat is een logische en slimme keuze, het is namelijk een win win situatie voor zowel de werkgever als werknemer. Voor de werknemer is het essentieel over de juiste kennis te beschikken. Voor de werkgever is het van groots belang de concurrentie voor te blijven door de juiste kennis en IT competenties in huis te hebben. Een MCSA certificering is daar de juiste oplossing voor. 

Het certificeren tot MCSA is echter een behoorlijke opgave. Het vraagt om een goede voorbereiding en discipline om te slagen. Wilt u uw kennis en ervaring verbeteren door het behalen van een Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificering?

Lees in dit document ervaringen van trainers en cursisten van Master-it training van de afgelopen 15 jaar. En zorg met behulp van het stappenplan voor een succesvolle afronding van de MCSA examens.
Wanneer je dit document downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Master it Training) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.