Managed hosting door True

WhitepapersDetails

7 toonaangevende voorbeelden van organisaties waarbij Business Analytics van toegevoegde waarde is

7 toonaangevende voorbeelden van organisaties waarbij Business Analytics van toegevoegde waarde is
TypeWhitepaper
Datum22 november 2017
TaalEN
BedrijfVANAD Group

Bijna elke sector bevindt zich in een proces van digitale transformatie. Hiermee worden de veranderingen en aanpassingen van processen aangeduid die met overweldigende hoeveelheden gegevens te maken krijgen. Internet of Things (IoT), Big Data en bronnen zoals sensoren en andere digitale kanalen dragen bij aan de optimalisatie van processen en begint ook steeds meer te leiden tot nauwkeurige voorspellingen.

Doordat we de gegevens al geruime tijd vastleggen en de mogelijkheid er nu ook is om ongestructureerde gegevens te transformeren naar herkenbare gestructureerde informatie, is de toegevoegde waarde van Business Analytics in de processen nog meer zichtbaar.

In deze whitepaper zijn zeven praktijkvoorbeelden beschreven van organisaties die de digitale transformatie met behulp van Business Analytics hebben vormgegeven. Per voorbeeld zijn ook de uiteindelijke resultaten beschreven.
 

Wanneer je dit whitepaper download kun je door de leverancier (VANAD Group) benaderd worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.