Whitepapers

7 Vragen aan uw Managed Security Services partner

7 Vragen aan uw Managed Security Services partner
TypeChecklist
Datum2019-11-22T00:00:00+01:00
Datum22 november 2019
TaalEN
BedrijfProact
Onderwerp Security
Internet
Cloud Computing

IT-teams worden steeds meer geconfronteerd met verantwoordelijkheden, waarvan security veruit de belangrijkste is. Gezien het belang en de complexiteit is het daarom logisch dat bedrijven vaak ondersteuning zoeken bij een Managed Security Services Provider (MSSP). In de zoektocht naar een betrouwbare partner blijken er in de praktijk een groot aantal vragen te zijn. Hoe weet u welke provider geschikt is voor uw bedrijf?

We hebben een zevental vragen voor u opgesteld die u aan elke provider moet stellen om te controleren of ze goed bij uw organisatie passen. Als ze aan alle gestelde voorwaarden voldoen, heeft u uw partner gevonden. In alle andere gevallen is het raadzaam om het partnerschap eerst grondig te heroverwegen. Indien nodig kunt u samen met de provider dieper op de materie inzoomen en samen te discussiëren over gewenste oplossingen.

Wanneer je dit checklist downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Proact) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.