Whitepapers

8 security uitdagingen tijdens de Enterprise Cloud Revolutie

8 security uitdagingen tijdens de Enterprise Cloud Revolutie
TypeWhitepaper
Datum2019-06-05T00:00:00+02:00
Datum 5 juni 2019
TaalEN
BedrijfOkta UK Limited
Onderwerp Cloud Computing
Digital Workplace
De Enterprise Cloud-revolutie is gaande. IT-organisaties overal, van kleine en middelgrote bedrijven tot Fortune 500-bedrijven, evolueren van on-premises software naar on-demand, cloud-based services. Terwijl Enterprise IT deze overgang naar een nieuwe hybride on-demand/ on-premises-configuratie maakt, wordt het bepalen wie toegang krijgt tot welke toepassingen steeds belangrijker. Dit stelt CIO's en hun teams voor een geheel nieuwe reeks uitdagingen op het gebied van identiteitsbeheer. Bovendien moeten gebruikers meerdere URL's, gebruikersnamen en wachtwoorden bijhouden om toegang te krijgen tot hun applicaties. De rol van IT verandert ook fundamenteel. Als beheerder van deze nieuwe services moet IT-organisaties inzicht verschaffen in en advies geven over Software-as-a-Service (SaaS) -producten om ervoor te zorgen dat het bedrijf de bedrijfswaarde van hun investeringen maximaliseert. Download deze whitepaper en bekijk de acht belangrijkste IAM-uitdagingen (Identity and Access Management) voor het adopteren en implementeren van cloud- en SaaS-applicaties, en praktische tips voor het oplossen van elk van deze uitdagingen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Okta UK Limited) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.