Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Een waardevol (on premise) alternatief voor de publieke cloud

Een waardevol (on premise) alternatief voor de publieke cloud
TypeWhitepaper
Datum29 oktober 2017
TaalNL
BedrijfHewlett Packard Enterprise

In het huidige sterk concurrerende bedrijfsklimaat is het eenvoudiger dan ooit om bedrijfstakken en markten door middel van innovaties radicaal te veranderen. Cloud en mobiel computergebruik bieden bedrijven, samen met de opkomst van social media, ongekende kansen om nieuwe klanten te bereiken met innovatieve producten en diensten. Dit wordt de ‘Idea Economy’ genoemd. Bedrijven kunnen hierin snel invloed uitoefenen met nieuwe ideeën en zo een voorsprong verwerven op gevestigde concurrenten.

In dit tijdperk van radicale veranderingen wordt er echter meer verwacht van IT. Bedrijfsafdelingen zetten IT zwaar onder druk om een volledig nieuw type applicaties en diensten te ondersteunen, zoals mobiele apps, social media, cloud en het Internet of Things (IoT). Deze zijn locatiebewust en creëren in real-time een gepersonaliseerde gebruikerservaring en nieuwe verdienmodellen. Een succesvol beheer van traditionele IT-functies en van de nieuwe inkomsten- en winstgenererende IT-services is een voorwaarde voor duurzaamheid in deze nieuwe economie.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Hewlett Packard Enterprise) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.