Whitepapers

Hoe doeltreffend reageren op een cyberaanval?

Hoe doeltreffend reageren op een cyberaanval?
TypeWhitepaper
Datum2022-02-01T23:00:00+01:00
Datum 1 februari 2022
TaalNL
BedrijfSophos Benelux
Onderwerp Security
Een cyberaanval? Het is sneller gebeurd dan je denkt en iedere organisatie loopt een risico. Stel niet de vraag of er iets kan gebeuren, maar wel wanneer jouw bedrijf met een aanval te maken krijgt. Om de impact van een incident te beperken, is een goede voorbereiding de basis van alle security.

Vaak beseffen organisaties pas na een aanval dat ze veel van de aangerichte schade eigenlijk konden vermijden. Met een sterk responsplan bij incidenten, hadden ze zichzelf de kosten en overlast grotendeels kunnen besparen. Hoe je zo’n plan opstelt? Dat ontdek je in dit whitepaper.

Deze gids legt uit wat er nodig is om een aanval effectief af te weren. Alle aanbevelingen zijn gebaseerd op echte ervaringen van de Sophos Managed Threat Response en Sophos Rapid Response teams. In tien handige stappen beschikt ook jouw organisatie over een doeltreffend plan om snel te reageren wanneer hackers binnendringen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Sophos Benelux) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.