Whitepapers

Vind de juiste oplossing voor endpoint security

Vind de juiste oplossing voor endpoint security
TypeWhitepaper
Datum2022-02-01T23:00:00+01:00
Datum 1 februari 2022
TaalNL
BedrijfSophos Benelux
Onderwerp Security
We leven in een wereld waarin cyberdreigingen iedere dag complexer worden. Kiezen voor de juiste endpoint security is dan ook belangrijker dan ooit. Maar hoe vind je die oplossing tussen de eindeloze mogelijkheden die op de markt bestaan?

Bescherming alleen is niet meer voldoende. Je moet uitgaan van het idee dat een dreiging ooit in je infrastructuur zal binnendringen. En dan is het cruciaal om de juiste inzichten te verzamelen. Over welke dreiging gaat het? Waar en hoe kan een incident schade aanrichten binnen je organisatie? En wat kan je doen om de aanval te neutraliseren?

De juiste securityoplossing geeft je snel antwoord op de bovenstaande vragen. Deze handleiding gidst je stap voor stap doorheen de beste technologie die zeker op je radar moet staan. Zo zie je welke vendoren het best scoren in onafhankelijke testen en krijg je alle informatie die nodig is om een doordachte keuze te maken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Sophos Benelux) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.