Whitepapers

Alles wat u moet weten over Power Management voor Server Virtualisatie

Alles wat u moet weten over Power Management voor Server Virtualisatie
TypeWhitepaper
Datum2017-03-22T00:00:00+01:00
Datum22 maart 2017
TaalEN
BedrijfEaton Electric Limited
Onderwerp Digital Workplace
Datacenters
Cloud Computing
Server virtualisatie en nieuwe cloud architecturen geven bedrijven aanzienlijke voordelen zoals verminderde hardware kosten, administratieve vereenvoudiging en een verhoogde beschikbaarheid. Daardoor loopt nu bijna 80 procent van de server workloads die ondersteund wordt door x86 hardware nu op virtuele machines, volgens schattingen van Gartner. Ondanks de wijdverbreide implementatie en de significante voordelen, is het gebruik van deze technologie niet zonder problemen.

In principe kunnen server virtualisatie en cloud orchestration instrumenteel zijn in het helpen van IT en facility managers helpen downtime te voorkomen tijdens stroomstoringen. De voorwaarde voor het doen van die belofte is ervoor te zorgen dat uw datacenter ook uitgerust is met de juiste power management software.

Dit whitepaper bespreekt hoe de nieuwste power management oplossingen de impact verbeteren van server virtualisatie en cloud technologieën op de business continuiteit en helpen gevirtualiseerde datacentra, inclusief datacenters die gebruik maken van geïntegreerde omgevingen, zoals als Converged (CI) of hyper Converged (HCI) infrastructuur, efficiënter omgaan met het wegvallen van stroom. Tegelijkertijd zijn cutting-edge power management software-oplossingen de sleutel tot meer controle, productiviteit en responsiviteit en worden de benodigde infrastructuur en operationele kosten verminderd.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Eaton Electric Limited ) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.