Whitepapers

Amazon Web Services als oplossing voor uw Cloud uitdagingen

Amazon Web Services als oplossing voor uw Cloud uitdagingen
TypeWhitepaper
Datum2017-11-24T00:00:00+01:00
Datum24 november 2017
TaalEN
BedrijfRiverbed Technology
Onderwerp Cloud Computing

Amazon Web Services (AWS) heeft zich als dienst in korte tijd bewezen door snelle schaalbaarheid te bieden, een kortere time-to-market te realiseren en zeer kosteneffectief te zijn in haar IT infrastructuur. Deze voordelen worden onder anderen behaald door geautomatiseerde processen en gesimplificeerd management.

Een van de moeilijkheden voor organisaties om over te stappen zit hem in de legacy netwerk infrastructuur en management oplossingen, zoals de complexiteit van het beheren van een dynamische werklast, de inconsistentie van de performance en beveiligingskwesties. SD-WAN helpt organisaties om deze uitdagingen te overwinnen en AWS snel en effectief in gebruik te nemen.

Deze whitepaper belicht één specifieke SD-WAN oplossing en laat zien hoe deze organisaties kan helpen om onder anderen de prestaties te verhogen en de veiligheid te waarborgen betreffende hun cloud netwerk.  

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Riverbed Technology) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.