Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Amsterdam Airport Schiphol bouwt agile Cloud

Amsterdam Airport Schiphol bouwt agile Cloud
TypeReference Case
Datum15 november 2017
TaalEN
BedrijfRed Hat

Om zijn passagierservaring te verbeteren en de beste digitale luchthaven te worden, heeft Amsterdam Airport Schiphol besloten om een aantal van zijn IT-systemen naar de Cloud te migreren om flexibeler, veiliger en efficiënter te worden.

Om deze verschuiving te ondersteunen, heeft de luchthaven gekozen voor het implementeren van Red Hat® OpenShift als basis voor de hybride Cloudomgeving, ondersteund door Red Hat Gluster Storage, Red Hat JBoss® Middleware en andere Red Hat-producten om de ontwikkeling en implementatie te versnellen en het applicatie programmering interface (API) beheer te verbeteren.

Binnen slechts 10 dagen is deze oplossing geïmplementeerd. De nieuwe omgeving ondersteunt flexibele zelfbedieningsprocessen en biedt de leverancier flexibiliteit om de luchthaven snel en efficiënt te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe klantgerichte diensten.

Wanneer je dit reference case download kun je door de leverancier (Red Hat) benaderd worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.