Whitepapers

Application Performance Management (APM) en SAP-prestaties monitoren en bewaken

Application Performance Management (APM) en SAP-prestaties monitoren en bewaken
TypeVideo
Datum2015-01-29T00:00:00+01:00
Datum29 januari 2015
TaalEN
BedrijfDynatrace B.V.
Onderwerp Management
Cloud Computing
Beheer
ICT Shared Services biedt specifieke operationele ICT-diensten aan Belgische federale overheidsinstellingen op basis van meetbare SLA's (Service Level Agreements). Ze zorgen ervoor dat het e-mailprogramma, websites en andere belangrijke applicaties van haar klanten naar behoren werken. Ze streven naar operational excellence, die niet gemakkelijk te leveren was. Een sterk gediversifieerde ICT-infrastructuur, veeleisende klanten en een complexe politieke omgeving maakte het soms moeilijk om alle klanten evenredig te voorzien van goede service.

Daar waar het SAP betreft - een cruciale business applicatie voor de meeste klanten - moest ICT Shared Services kunnen garanderen dat het naar behoren functioneerde, maar inzicht in de infrastructuur was bij vlagen ontoereikend en vragen als "Wat is precies de oorzaak van het probleem?” en ”Hoeveel gebruikers zijn getroffen?" bleken moeilijker te beantwoorden dan wenselijk. SAP is natuurlijk een applicatie die in hoge mate geïndividualiseerd en aangepast kan worden en gebaseerd is op een complex stelsel van systeem infrastructuur met veel potentiele ‘points of failure’ die buiten de app zelf kunnen liggen. Het was duidelijk dat ICT Shared Services een nieuwe monitoring oplossing nodig had om de SLA’s te kunnen blijven garanderen.

Bekijk deze video en zie een demonstratie van de nieuwe Application Performance Management (APM) oplossing waar ICT Shared Services uiteindelijk voor gekozen heeft. Zie hoe de nieuwe oplossing en de dashboards ICT Shared Services proactief helpen de prestaties van SAP en andere applicaties te monitoren en SLA’s te bewaken.

Identificeer problemen en de oorzaak daarvan vrijwel direct en los de problemen tevens net zo snel op met agentless bewaking voor uw gehele SAP-landschap, van de eindgebruiker (SAP GUI) via het internet, langs Citrix, WAN Optimization Controllers, door naar SAP ABAP, Java servers en SQL-databases en de integratie-tiers tussen SAP en externe applicaties.
Wanneer je dit video downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Dynatrace B.V.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.