Whitepapers

Bank in Nederland stelt IT-security op orde met SIEM

Bank in Nederland stelt IT-security op orde met SIEM
TypeReference Case
Datum2016-03-25T00:00:00+01:00
Datum25 maart 2016
TaalNL
BedrijfAvensus
Onderwerp Business Analytics
Security

Met een toenemend aantal financiële diensten en invloed van IT op de dienstverlening, wordt IT-beveiliging een steeds grotere uitdaging voor banken. Om toch een goede beveiliging te kunnen bieden, zijn strenge eisen opgesteld. Eén bank kon hier wel wat hulp bij gebruiken.

De Nederlandsche Bank (DNB) legt de laatste jaren sterk de nadruk op IT-security. Amsterdam Trade Bank (ATB) stelde een nieuwe Security Officer aan om te kunnen voldoen aan de eisen van DNB en de bevindingen van externe auditors te verwerken. Al snel bleek dat het nodig was om gestructureerd na te gaan of de beveiligingsmaatregelen effectief zijn om tijdig eventuele tekortkomingen te signaleren en te verhelpen. ATB werd hierbij geholpen door IBM Business Partner Avensus en Next Generation SIEM (Security Information and Event Management).

Wilt u weten hoe Avensus er met Next Generation SIEM voor heeft gezorgd dat de IT-security van Amsterdam Trade Bank weer voldoet aan de strenge eisen van DNB? Lees dan snel deze case study!

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avensus) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.