Whitepapers

Bent u toe aan eenvoud door integratie? Doorloop de checklist!

Bent u toe aan eenvoud door integratie? Doorloop de checklist!
TypeChecklist
Datum2016-03-23T00:00:00+01:00
Datum23 maart 2016
TaalNL
BedrijfAxians
Onderwerp Cloud Computing
Management
Development

Efficiëntie, eenvoud en snelheid zijn belangrijk in organisaties. Waarschijnlijk ook in die van u. Wellicht zijn er processen die beter of slimmer ingericht kunnen worden... Kan uw klantenservice bijvoorbeeld snel en accuraat inspelen op de behoeften en vragen van uw klanten? Heeft u een optimale uitwisseling van gegevens binnen uw keten en netwerk van partners? Is de samenwerking tussen de afdelingen in uw organisatie optimaal?

Misschien herkent u een vraagstuk en wilt u één of meerdere processen efficiënter inrichten, zodat u kosten en tijd bespaart. De sleutel naar een organisatie die slim en productief werkt, is samenwerking en integratie.

Samenwerking in een organisatie is belangrijk om de productiviteit te verbeteren. Bij ‘samenwerking’ denkt u wellicht direct aan mensen of aan een collaboration-oplossing, maar het is minstens zo belangrijk dat in een organisatie databronnen, processen, netwerken en identiteiten verbonden worden. De balans van deze vier pijlers is belangrijk voor het realiseren van een optimaal integratieplatform. Bent u toe aan eenvoud door integratie? Doorloop de checklist!

Wanneer je dit checklist downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Axians) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.