Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Bescherm uw investering in IPv4 infrastructuur met carrier-grade network address translation (CGNAT)

Bescherm uw investering in IPv4 infrastructuur met carrier-grade network address translation (CGNAT)
TypeProductbrochure
Datum12 november 2015
TaalEN
BedrijfCitrix

Zelfs in omgevingen waar voortdurend veranderingen plaatsvinden, blijven sommigen dingen hetzelfde. Dit is het geval bij IPv4, wat niet snel zal verdwijnen, ondanks volledige benutting van zijn wereldwijde adresruimte. Network Address Translation (NAT) is een bewezen technologie voor het remappen van de ene IP adres-ruimte naar de ander. Hoewel NAT-technologie op zich niets nieuws is, blijven carriers opgescheept met twee uitdagingen bij de uitvoering van carrier-grade network address translation (CGNAT): kosten en mogelijkheden.

Sommige CGNAT oplossingen vereisen een speciaal systeem, waardoor zowel CapEx als OpEx omhoog schieten omdat afzonderlijke hardware moeten worden aangeschaft en onderhouden. Een betere aanpak is het integreren van CGNAT in een goed presterende application delivery controller (ADC). Maar sommige ADC-based oplossingen vereisen aanvullende resources (CPU of geheugenupgrades of meer blades) om de CGNAT performance op te schalen, wat resulteert in extra kosten.

Citrix bestrijdt de uitdagingen rondom kosten en mogelijkheden met een capabel en goed presterende CGNAT-oplossing die is geïntegreerd in hun NetScaler Application Delivery Controller. NetScaler stelt telecom service providers in staat om de levenscyclus van hun IPv4 netwerken te verlengen, S/Gi-LAN’s op te schalen en daarmee het snel toenemende abonneeverkeer te ondersteunen en application delivery control te consolideren, allemaal op één, kosteneffectief platform.

Wanneer je dit productbrochure download kun je door de leverancier (Citrix) benaderd worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.