Whitepapers

Best practices voor het implementeren van Security Awareness Trainingen

Best practices voor het implementeren van Security Awareness Trainingen
TypeOnderzoek
Datum2019-08-22T00:00:00+02:00
Datum22 augustus 2019
TaalEN
BedrijfMimecast
Onderwerp Security
Wat als uw werknemers beter geïnformeerd waren over beveiligingsbedreigingen, sceptischer over wat ze per e-mail ontvangen en minder geneigd zijn op kwaadaardige links in e-mail te klikken zonder ze eerst te verifiëren? Er zijn enkele impactvolle, quick wins die u en uw organisatie kunnen realiseren met behulp van  security awareness trainingen.

Dit recente diepgaande onderzoek van beveiligingsprofessionals door Osterman Research toont aan dat de belangrijkste zorgen over beveiliging in organisaties allemaal gebieden zijn waar training in beveiligingsbewustzijn aanzienlijke voordelen kan opleveren. Hier zijn enkele suggesties over processen en werkwijzen waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwikkelen van een trainingsprogramma voor Security Awareness dat daadwerkelijk gedrag zal veranderen en het minder waarschijnlijk maakt dat de organisatie ten prooi valt aan een cyberaanval.
Wanneer je dit onderzoek downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Mimecast) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.