Whitepapers

Blueprint voor succesvolle internationale uitbreiding

Blueprint voor succesvolle internationale uitbreiding
TypeWhitepaper
Datum2016-02-02T00:00:00+01:00
Datum 2 februari 2016
TaalEN
BedrijfExact
Onderwerp Management
Fintech
Development

Bedrijven die op het punt staan om uit te breiden, zijn succesvol met een reden. Naast het leveren van producten en diensten die toegevoegde waarde bieden, worden zij effectief geleid en gestuurd. Het identificeren en benutten van kansen, het blootleggen en verhelpen van problemen, en bovenal bovenop de financiën zitten. Dankzij effectieve systemen, die bestuurders tijdig informeren, behouden zij de controle en blijft de onderneming op  de juiste koers. Vanuit een strategisch perspectief zijn focus en eenvoud de sleutelwoorden.

Het gevaar van uitbreiding is dat zowel focus en eenvoud in het gedrang kunnen komen. Het kan voor bestuurders lastig zijn om aan de benodigde informatie te komen wanneer zij verdwalen in een enorm complex web van operationele processen. Nieuwe locaties, vooral wanneer deze zijn aangekocht, hebben de neiging om dingen op hun ‘eigen manier’ te doen. Dit leidt snel tot bergen aan informatie die moeilijk samen te brengen en te consolideren zijn. Deze informatiebergen geven óf de verkeerde inzichten, of de juiste inzichten op het verkeerde moment. Dat is een groot probleem, gegeven de snelheid waarmee de juiste beslissingen tegenwoordig moeten worden genomen.

Omdat internationale groei van een bedrijf mogelijk kan leiden tot toenemende complexiteit binnen de organisatie, kijken we in deze whitepaper hoe bedrijven een route kunnen uitstippelen om de eenvoud te beschermen en behouden. Dat er daarnaast schaalvoordelen kunnen worden gerealiseerd. En dat het management de controle en de inzichten behoudt die nodig zijn om de internationale reis succesvol te laten verlopen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Exact) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.