Whitepapers

Bouw aan de toekomst van uw organisatie

Bouw aan de toekomst van uw organisatie
TypeWhitepaper
Datum2019-10-14T00:00:00+02:00
Datum14 oktober 2019
TaalNL
BedrijfCtac
Onderwerp ERP
Beheer
U heeft gehoord van de voordelen van SAP S/4HANA, en overweegt een implementatie of conversie. Maar dan begint het pas. Want wat is het juiste moment om dit project te starten? Wat is de beste route? En welke variant van SAP S/4HANA ondersteunt de strategische doelen van uw organisatie? Een zorgvuldige afweging is gewenst, want uw ERP-systeem bepaalt hoe uw organisatie steen voor steen bouwt aan een succesvolle toekomst.

Dit solution paper geeft inzicht in de overwegingen die komen kijken bij een overstap naar SAP S/4HANA. We beginnen echter met een korte opsomming van de voordelen, zodat u nogmaals kunt beoordelen of het nieuwe ERP van SAP bij u past. Want laten we eerlijk zijn: als een overstap (nog) geen waarde voor u toevoegt, is het zonde van uw tijd.

Een keuze voor S/4HANA betekent een keuze voor procesoptimalisatie, innovatie, hogere klanttevredenheid en meer gebruikersgemak. Maar wanneer en hoe u deze oplossing implementeert, is afhankelijk van uw organisatie. Het is aan u om de opties af te wegen en knopen door te hakken, zodat er uiteindelijk een modern en stevig ERP-bouwwerk staat dat uw strategische doelen helpt te verwezenlijken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Ctac) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.