Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Hoe filter ik de juiste inzichten uit de datastromen van the Internet of Things?

Hoe filter ik de juiste inzichten uit de datastromen van the Internet of Things?
TypeWhitepaper
Datum 4 maart 2015
TaalEN
BedrijfSAS

De enorme verzameling connected devices, vaak aangeduid als “the Internet of Things” (IoT), zorgt voor een enorme stroom aan data, afkomstig van de sensoren die deze devices bevatten. Op basis van deze data is het mogelijk om nieuwe diensten te kunnen leveren, de efficiency van uw organisatie te verhogen en meer concurrerende business modellen te ontwikkelen.

Machine-generated data

Maar het verwerken van data, met name machine-generated data, vereist technische opties als event stream processing om optimale dataverwerking en waardevolle inzichten te realiseren. De event stream processing-oplossing van SAS helpt u deze data buit te maken, te leren begrijpen en de waarde ervan te benutten waardoor u kunt profiteren van real-time bewaking, geavanceerde analyses én alerts.

Datastromen

Deze whitepaper belicht een oplossing die u in staat stelt de datastromen omtrent the Internet of Things (IoT) te begrijpen en u helpt om het rijke potentieel van IoT te benutten.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.