Whitepapers

Business Intelligence – waarde creëren met data

Business Intelligence – waarde creëren met data
TypeProductbrochure
Datum2017-06-07T00:00:00+02:00
Datum 7 juni 2017
TaalNL
BedrijfCaesar Experts
Onderwerp Big data
Management
Datacenters
Datamanagement
Business Analytics
Development
Wil je met je organisatie meer waarde halen uit jouw bedrijfsgegevens én externe data? De Business Intelligence (BI) consultants van Caesar Experts hebben jarenlange ervaring in het analyseren van data en succesvol implementeren van BI strategieën binnen organisaties. Naar aanleiding van jouw behoefte, jouw vraag, de cultuur binnen jouw organisatie en de mate waarin jouw organisatie al met BI werkt, geven we het BI team vorm en functie. Met als uiteindelijk doel een passend advies op het gebied van BI, data management, analytics en de implementatie van een BI-strategie binnen jouw organisatie.

Voordat we een Business Intelligence strategie kunnen implementeren, is het van belang om te weten in welke fase van BI en datamanagement jouw bedrijf zich bevindt. Om dit vast te stellen, maken we gebruik van een volwassenheidsmodel, waarmee we gestructureerd in kaart brengen welke BI onderwerpen meer en minder ontwikkeld zijn. Van daaruit bespreken we waar, binnen het project, de accenten dienen te worden gelegd.Het traject bestaat uit vier stappen: Start Klein, Groei, Professionaliseer en Wees Bepalend. Naar aanleiding van de bevindingen uit het volwassenheidsmodel doen we een voorstel voor de optimalisatie van jouw BI en datamanagement-omgeving en bepalen we in nauw overleg welke stappen we op welke wijze doorlopen.
Wanneer je dit productbrochure downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Caesar Experts) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.