Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Business Mobility is veel meer dan alleen mobiel zijn

Business Mobility is veel meer dan alleen mobiel zijn
TypeWhitepaper
Datum14 februari 2017
TaalEN
BedrijfVMware

Business Mobility heeft vergaande gevolgen. Van de manier waarop bedrijfskritische applicaties worden gebouwd tot de architectuur en het beheer van desktops. Hele industrieën creëren, herontwerpen of verbeteren zakelijke kernprocessen en operaties als gevolg van de mobiele revolutie.

Gebruikers hebben toegang tot elke applicatie op elk apparaat, terwijl lines of business het vermogen krijgen om innovatieve bedrijfsprocessen te leveren. Allemaal gebouwd op een mobiele cloud-architectuur die kern end-user services centraliseert en het beheer vereenvoudigt.

Maar hoe biedt je digitale werkruimtes op desktops en mobiele omgevingen, verstrek je geïntegreerde toegang tot alle applicaties en desktops en samenwerkingstools die het veilig delen van informatie en content kinderlijk eenvoudig maakt?

Lees meer over hoe Business Mobility een drijfveer voor innovatie is geweest voor financiële dienstverleners, de maakindustrie, retail, de overheid, gezondheidszorg en het onderwijs.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.