Whitepapers

Business Value met data: de noodzaak van een Data Platform

Business Value met data: de noodzaak van een Data Platform
TypeWhitepaper
Datum2017-02-02T00:00:00+01:00
Datum 2 februari 2017
TaalNL
BedrijfAdvanced Programs
Onderwerp Big data
Datacenters
Management
Data is in een rap tempo een kritieke sleutel tot succes geworden. Big Data toepassingen leveren steeds meer waarde voor organisaties. Afgelopen jaren hebben veel bedrijven ervaren, al dan niet in experimentele fase, dat het goed inzetten van data waardevolle nieuwe inzichten kan leveren, vaak resulterend in concurrentievoordeel. Waarmee gebruikers dan ook steeds veeleisender en ongeduldiger zijn geworden in het kunnen beschikken over data in besluitvorming.

De vraag neemt dan ook in rap tempo toe hoe data aanwezig in uw bestaande infrastructuur, met z’n eigen complexiteit en diversiteit, tezamen met de continue groeiende nieuwe bronnen van data (zoals bijvoorbeeld sensor data en social media data) efficiënt en snel ontsloten kunnen worden.

Om deze uitdagingen aan te kunnen wordt het belangrijk een visie te ontwikkelen over het ontwerpen, bouwen en onderhouden van Data Platform omgevingen, die organisaties in staat stellen om te innoveren met data en de time to market van (big) data initiatieven drastisch te verkorten.

Lees hier meer over in de whitepaper “Het Data Platform”.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Advanced Programs) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.