Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Checklist: 5 aandachtspunten bij vast-mobiel integratie

Checklist: 5 aandachtspunten bij vast-mobiel integratie
TypeChecklist
Datum17 juli 2017
TaalNL
BedrijfTele2

De integratie van vaste telefonie met mobiele telefonie biedt veel voordelen voor iedere organisatie. Zo vergroot u de bereikbaarheid van medewerkers, wordt het beheer van uw telefonieoplossing een stuk efficiënter en bespaart u aanzienlijk op telefoniekosten.

Dankzij de cloud wordt vast-mobiel integratie ook betaalbaar. Door gebruik te maken van de cloud is het namelijk niet langer nodig een eigen telefooncentrale te installeren en te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat ook kleine en middelgrote bedrijven toegang krijgen tot een geavanceerde telefonieoplossing die tot voor kort alleen voorbehouden was aan grote ondernemingen.

Bij de implementatie en gebruik van vast-mobiel integratie moet rekening gehouden worden met de hele technische omgeving. Ook ICT-onderdelen die geen directe raakvlakken hebben met het telefonienetwerk dienen doorgelicht te worden.

In deze checklist geven we u vijf aandachtspunten voor een succesvolle integratie naar een vast-mobiel oplossing.

Wanneer je dit checklist download kun je door de leverancier (Tele2) benaderd worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.