Whitepapers

Cisco maakt Security in de Cloud compleet met Sourcefire

Cisco maakt Security in de Cloud compleet met Sourcefire
TypeWhitepaper
Datum2015-10-13T00:00:00+02:00
Datum13 oktober 2015
TaalEN
BedrijfGlobal Knowledge
Onderwerp Security
Cloud Computing

Mobility. Cloud computing. The Internet of Things. Dit zijn de grote buzzwords in de IT-wereld in de afgelopen paar jaar. Het is waar de groei inzit en het geld naartoe gaat. En ze hebben allemaal één ding gemeen. Zij vormen ernstige veiligheidsrisico’s voor uw organisatie en gegevens.

Op 16 september 2014 zette Cisco een belangrijkste stap met de introductie van de Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) met een FirePOWER Services next-generation firewall gecombineerd met technische, professionele en managed security services. Deze integratie omvat de producten van elke verkoper: ASA firewall en Sourcefire's Next-Generation Intrusion Prevention System (NGIPS) en Advanced Cisco's Malware Protection (AMP) technologieën.

Het doel van dit Engelstalige document is om beveiligingsoplossingen van Cisco te onderzoeken en hoe de acquisitie van Sourcefire door Cisco het security landschap veranderde.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Global Knowledge) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.