Managed hosting door True

WhitepapersDetails

CISSP Planning Pakket: uw gids voor CISSP certificatie en meer

CISSP Planning Pakket: uw gids voor CISSP certificatie en meer
TypeDocument
Datum24 maart 2017
TaalEN
Bedrijf(ISC)²

Certified Information Systems Security Professional (CISSP) is de toonaangevende, internationale certificering voor informatiebeveiligingsprofessionals. Met CISSP toont u aan dat u over de kennis en vaardigheden van een echte expert beschikt.

Studeren voor het CISSP examen kan echter overweldigend zijn en precies om die reden heeft (ISC)2 dit ‘CISSP Planning Pakket’ ontwikkeld. Download dit pakket voor een CISSP overzicht, studie tips, voorbeeld van hoe u uw certificering kunt behouden, en nog veel meer. Aan bod komt onder andere:

  • Examen overzich: neem een kijkje in welke bij de CISSP aan bod komen en hoe het CISSP examen wordt beoordeeld
  • Studieplan Roadmap: maak gebruik van inzichtelijke tips voor het studeren en de voorbereiding op het examen
  • Tips voor het behoud van uw CISSP-status: het slagen voor het CISSP examen is nog maar het begin. Ontdek vijf eenvoudige tips voor stress-vrij onderhoud van uw CISSP certificering
  • Suggesties voor meer opleiding: 22 aanbevolen activiteiten waarmee u uzelf verder kunt ontwikkelen en die ervoor zorgen dat u gecertificeerd blijft

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp