Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Cloud- en on-premise applicaties beveiligen zonder veel verschillende tokens en logins met Azure MFA

Cloud- en on-premise applicaties beveiligen zonder veel verschillende tokens en logins met Azure MFA
TypeWhitepaper
Datum21 juni 2016
TaalNL
BedrijfQS solutions

Veel IT afdelingen zijn zich bewust van het risico van inloggen met alleen gebruikersnaam en wachtwoord. Een wachtwoord kan eenvoudig geraden of gekraakt worden. Daarom moeten gebruikers complexe wachtwoorden kiezen en deze regelmatig wijzigen. Dit zorgt voor onvrede bij de gebruikers. Het inzetten van verificatie op basis van meerdere factoren gebeurt al vaker, maar met grote nadelen. Gebruikers moeten rondlopen met dure hardware en de implementatie is duur en complex. IT moet aanpassingen maken aan de applicaties en sommige applicaties kunnen niet worden aangesloten.

Met Azure MFA bent u nu in staat om snel te implementeren en het login proces eenvoudig te houden. U komt tegemoet aan de wensen van de gebruiker die geen extra hardware token nodig hebben en u kunt één uniforme dienst aanbieden voor al uw applicaties, ook in de cloud! Azure MFA maakt u zelfs attent op mogelijk beveiligingsrisico met real-time waarschuwingen en voorziet u in alle rapportages die u wenst!

Wilt u weten in welke scenario’s Azure MFA voor u werkt? Deze whitepaper legt u aan de hand van praktijkvoorbeelden uit hoe u uw bedrijfskritische applicaties en –gegevens eenvoudig kunt voorzien van extra beveiliging met Azure MFA.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (QS solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.