Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Cloud Based IT-Recovery biedt winkelketen zekerheid

Cloud Based IT-Recovery biedt winkelketen zekerheid
TypeReference Case
Datum17 november 2017
TaalNL
BedrijfBPSolutions

Om na een calamiteit zoals brand, waterschade of een cyberaanval weer snel up-and-running te zijn, is het voor een organisatie essentieel dat de data recovery goed op orde is. Alleen zo kan de continuïteit en veiligheid van data gewaarborgd worden.

Een groot Nederlands retailbedrijf kwam naar aanleiding van een calamiteit tot de conclusie dat er verbeterslagen nodig waren op het gebied van disaster recovery. Die vonden ze in de vorm van Cloud Based IT-Recovery. Met Disaster Recovery as a Service zou het bedrijf beschikken over een flexibele oplossing die meebeweegt met de behoefte aan capaciteit en functionaliteit.

Lees in deze reference case meer over het selectie- en implementatieproces van deze grote retailer en hoe de nieuwe oplossing presteerde bij de test.

Wanneer je dit reference case download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (BPSolutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.