Whitepapers

Cloud-based Security: Beheer IT-risico’s en compliance-uitdagingen met een minimale staf en budget

Cloud-based Security: Beheer IT-risico’s en compliance-uitdagingen met een minimale staf en budget
TypeWhitepaper
Datum2015-10-07T00:00:00+02:00
Datum 7 oktober 2015
TaalEN
BedrijfQualys
Onderwerp Cloud Computing
Digital Workplace
Security
Management
Voor MKB- of midmarket organisaties ligt er al snel een gevoel van veiligheid in vergetelheid. “Onze organisatie is te klein om een doelwit te zijn voor cyberaanvallen”, is een veelvoorkomende uitspraak dat wordt gebruikt om een lakse houding ten opzichte van netwerkbeveiliging te rechtvaardigen. Helaas is het een uitspraak die u komt achtervolgen.

De waarheid is dat uw bedrijf helemaal geen gigantische internationale onderneming hoeft te zijn om in de cross-hairs van een cyberaanval te verschijnen. Geautomatiseerde exploits van vrij algemene kwetsbaarheden kunnen heel eenvoudig slachtoffers oppikken op ieder internet-netwerk. Voor gerichte cyberaanvallen geldt juist dat kleinere organisaties vaak het eerste slachtoffer zijn omdat cybercriminelen weten dat deze organisaties een zwakke beveiliging hebben en wellicht een springplank vormen voor een groter moederbedrijf wat aan die organisatie is verbonden.

Het goede nieuws is dat u geen team van security experts hoeft in te huren om IT-risico’s effectief te kunnen managen en tegemoet te komen aan regelgeving rondom beveiliging en privacy. Deze whitepaper legt uit hoe u cloud-based security kunt gebruiken om uw netwerk te beschermen en compliance te waarborgen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Qualys) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.