Whitepapers

Cloud en vast-mobiel integratie optimaliseert bereikbaarheid en samenwerking bij Hogeschool Van Hall Larenstein

Cloud en vast-mobiel integratie optimaliseert bereikbaarheid en samenwerking bij Hogeschool Van Hall Larenstein
TypeReference Case
Datum2017-07-18T00:00:00+02:00
Datum18 juli 2017
TaalNL
BedrijfTele2
Onderwerp Cloud Computing
Mobility

Van Hall Larenstein is een agrarische hogeschool die Nederlandse en internationale studenten opleidt. De onderwijsinstelling draagt met de opleidingen en onderzoeken bij aan impactrijke voedsel- en landbouwinnovaties.

Als organisatie kiest Van Hall Larenstein voor leveranciers waarmee nauw en effectief samengewerkt kan worden. Daarnaast streeft de hogeschool naar zoveel mogelijk dienstverlenende partnerships, zodat – in het geval van de IT en bedrijfscommunicatie – er zo min mogelijk apparatuur en technische kennis nodig is binnen de organisatie. “Vanuit die visie zijn we bezig gegaan met zoveel mogelijk in de cloud onder te brengen,” vertelt Dominique Lemoine, IT-manager bij Van Hall Larenstein. ”We willen zaken uitbesteden zodat we ons kunnen focussen op onze kerntaken: onderwijs en onderzoek.

De overstap naar de cloud past binnen de ambitie van Van Hall Larenstein: het mogelijk maken van flexibel werken voor de complete organisatie. Logisch dus dat Van Hall Larenstein op zoek ging naar kwalitatieve diensten vanuit de cloud die te koppelen zijn met mobiele telefonieoplossingen. Na een grondige evaluatie van verschillende marktpartijen, heeft de agrarische hogeschool gekozen voor een vast-mobiel integratieoplossing.

Lees meer over de weg naar de cloud en optimale bereikbaarheid van Hogeschool Van Hall Larenstein.

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Tele2) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.