Whitepapers

Cloud file sharing en syncing: veilig bestanden delen en samenwerken met klanten en collega’s

Cloud file sharing en syncing: veilig bestanden delen en samenwerken met klanten en collega’s
TypeVideo
Datum2015-05-19T00:00:00+02:00
Datum19 mei 2015
TaalEN
BedrijfBox
Onderwerp Security
Digital Workplace
Cloud Computing
De advocaten van Perkins Coie zijn erg mobiel. Zo beginnen zij hun dag vaak vanuit huis, waar ze werken in de keuken op hun laptops, voordat zij naar kantoor komen en werken binnen de vier muren en op het bedrijfsnetwerk. Maar zij kunnen ook in het vliegtuig zitten en daar werken vanaf hun tablet. Box speelt een belangrijke rol bij het faciliteren van deze werkwijze. Werknemers kunnen Box gebruiken om online toegang te krijgen tot hun bestanden, of om op eenvoudige wijze samen te werken met klanten, ongeacht het product waaraan ze werken of de locatie waarop ze werken.

Reduceer de kans op het verlies van gevoelige bedrijfsdata Traditioneel gezien beschouwen advocatenkantoren technologie als een back office functie, als een noodzakelijk kwaad. Maar tegenwoordig maken steeds meer bedrijven gebruik van technologie om zakelijke issues te verhelpen. Het gebruik van een applicatie als Box heeft veel meer zin dan het e-mailen van bedrijfsbestanden naar persoonlijke e-mailadressen, het plaatsen van bestanden op een USB-stick welke door werknemers kan worden verloren op een vliegveld of het rondsjouwen van papieren in tassen. Als bedrijf wilt u deze informatie borgen op een veilige plaats, zodat de IT-afdeling deze bedrijfsdata kan monitoren en beheren en ook de toegang ertoe kan beheersen.

Werknemers zullen altijd diensten en devices vinden die hun leven makkelijker maakt. Als IT-afdeling kunt u aan boord stappen en op de bestuurdersstoel plaatsnemen zodat u invloed kunt uitoefenen op deze situaties of u kunt uw werknemers zelf laten beslissen hoe zij dit inrichten. Geen enkele CIO kan het zich veroorloven om dit toe te staan!
Wanneer je dit video downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Box) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.