Whitepapers

Cloud-ready Identity en Access Management: behoud de controle over data en eindgebruikers

Cloud-ready Identity en Access Management: behoud de controle over data en eindgebruikers
TypeWhitepaper
Datum2016-06-21T00:00:00+02:00
Datum21 juni 2016
TaalNL
BedrijfQS solutions
Onderwerp Security
Cloud Computing
Management

Jarenlang is er door organisaties geïnvesteerd om identiteits- en toegangsbeheer waterdicht in te richten zonder daar de werkprocessen in te blokkeren. Het heeft bloed zweet en tranen gekost en nu dreigt dit allemaal voor niets te zijn. Het gebruik van cloud applicaties in organisaties neemt elke dag toe. Het gevolg is dat IT afdelingen het zicht op wat er met bedrijfsdata gebeurt, kunnen verliezen. De helpdesk wordt gebeld voor ondersteuningsverzoeken voor een applicatie die nooit door IT is goedgekeurd. Medewerkers gaan zelf aan de slag, dat zijn ze privé immers ook gewend. Het blijven ondersteunen van de gebruikers is voor IT afdelingen een uitdaging. Organisaties worstelen met hoe zij om moeten gaan met de nieuwe manier van werken van gebruikers. De vraag luidt:

“Hoe zorgen wij ervoor dat we gebruikers tevreden houden door ze te laten profiteren van de innovaties die in de cloud plaatsvinden, zonder dat we voor iedere applicatie apart gebruikers- en autorisatiebeheer moeten optuigen en investeringen in de on-premise situatie onbruikbaar worden?”

Volgens QS solutions kunt u de investeringen die u in uw on-premise omgeving hebt gedaan behouden. Deze investeringen helpen om op een gecontroleerde en veilige manier te profiteren van de voordelen die cloud biedt. Met innovatieve technologie bent u in staat de controle ook in de cloud te pakken en bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Deze whitepaper legt uit hoe u de controle in de cloud (her)pakt, vragen omtrent compliance, archivering en toegangscontrole kan blijven beantwoorden en gebruikers kan ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (QS solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.