Whitepapers

Colocatie als kernelement van een agile-aanpak van IT management

Colocatie als kernelement van een agile-aanpak van IT management
TypeWhitepaper
Datum2015-07-10T00:00:00+02:00
Datum10 juli 2015
TaalEN
BedrijfColt Technology Services
Onderwerp Beheer
ICT-branche
Infrastructuur
Datacenters

Digitale technologie zorgt ervoor dat business modellen sneller veranderen dan ooit tevoren, waardoor technologie resources onder een immense druk komen te staan. Om hun organisaties te ondersteunen met deze continue veranderingen, is het enorm belangrijk dat CIO’s agile integreren in hun IT management strategie. Colocatie moet een belangrijk onderdeel zijn van deze strategie.

Maar het vinden van de juiste colocatie-partner kan erg complex zijn, omdat het aantal service providers enorm groot is en een ieder over zijn eigen kwaliteiten beschikt. Deze whitepaper helpt u bij het vinden van de juiste colocatie-partner, laat CIO’s zien hoe zij agile centraal kunnen stellen in hun IT management strategie en de schaalbaarheid van hun IT-infrastructuur kunnen verbeteren.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Colt Technology Services) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.