Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Converged vs. Hyperconverged: wanneer is FlexPod de slimste keuze?

Converged vs. Hyperconverged: wanneer is FlexPod de slimste keuze?
TypeWhitepaper
Datum25 januari 2017
TaalEN
BedrijfAvnet Technology Solutions
Categorie Virtualisatie
Subcategorie Server Virtualisatie

Convergence. Oftewel het fenomeen waarbij verschillende technologieën en marktpartijen naar elkaar toe groeien om aan behoeften in de markt te kunnen voldoen. Tegenwoordig is veel te doen om infrastructuur convergentie, waarbij de infrastructuur in één enkel ontwerp geconsolideerd en het beheer van de gecombineerde IT-middelen gecentraliseerd is. 

Er zijn twee verschillende benaderingen voor infrastructuur convergentie: converged (CI) en hyperconverged (HCI). Het simpelste verschil tussen beide is dat Cl geoptimaliseerd is voor flexibiliteit en schaalbaarheid en HCI voor eenvoud. Dit onderscheid maakt dat elk platform specifieke voor- en nadelen heeft, afhankelijk van de te ondersteunen applicaties en gewenste bedrijfsresultaten.

Deze whitepaper bespreekt het verschil tussen CI en HCI en de voordelen en inzetbaarheid van FlexPod CI. Een converged infrastructuur die tot stand is gekomen door een partnerschap van sterke technologiepartijen zoals Cisco, NetApp, Microsoft, VMware, Citrix, en Red Hat.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp