Whitepapers

Data en snelheid als basis voor de digitale transformatie van uw organisatie

Data en snelheid als basis voor de digitale transformatie van uw organisatie
TypeWhitepaper
Datum2015-10-21T00:00:00+02:00
Datum21 oktober 2015
TaalNL
BedrijfSentia
Onderwerp Management
Datamanagement
Business Analytics
Development

Het digitaliseren van een organisatie en bijbehorende processen houdt niet op bij het automatiseren van processen of het overstappen naar de cloud. Snelheid en het verzamelen van data zijn minstens zo belangrijk, zeker binnen het online speelveld waar vaak de wet van de snelste geldt.

Door te automatiseren kunt u uw doelgroep sneller bereiken. Tegelijkertijd worden huidige processen meetbaar en leert u snel meer over uw doelgroep. En wie exact weet wat er speelt binnen zijn doelgroep, daar vervolgens snel en met de juiste ‘boodschap’ op reageert en dat ook nog eens doet voordat concurrenten hun kans grijpen, heeft goud in handen.

De tips en tricks in deze whitepaper helpen u bij het succesvol en op de juiste manier inrichten van de digitale transformatie van uw organisatie, waardoor u in staat bent om snel te innoveren en uw klanten met de juiste content te bedienen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Sentia) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.