Whitepapers

Databreaches in Healthcare: Waarom medische gegevens zo interessant zijn voor cybercriminelen

Databreaches in Healthcare: Waarom medische gegevens zo interessant zijn voor cybercriminelen
TypeWhitepaper
Datum2020-07-09T22:00:00+02:00
Datum 9 juli 2020
TaalNL
BedrijfOrange CyberDefense
Onderwerp Security
Gerichte cyberaanvallen tegen verschillende industrieën zijn de laatste jaren steeds vaker voorgekomen. De gezondheidszorg vormt hierop geen uitzondering. De zorgsector ondergaat net als elke andere sector enorme veranderingen in de richting van digitalisering. Digitale gezondheidszorg kan patiënten in staat stellen om betere gezondheidsdiensten te ontvangen. Het neveneffect hiervan is een toename van het aanvalsoppervlak omdat de zorg sector is niet volwassen genoeg om hun activa veilig te stellen.

De kennis en het bewustzijn, evenals het budget, zijn misschien niet altijd voldoende voor het beveiligen van gezondheidsgegevens en het aanpakken van veiligheidskwesties. Lees in deze whitepaper waarom medische gegevens zo interessant zijn voor cybercriminelen, hoe ze er aan komen en wat ze er vervolgens mee doen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Orange CyberDefense) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.