Whitepapers

Datacenter architectuur: de noodzaak van hypergeconvergeerde infrastructuur

Datacenter architectuur: de noodzaak van hypergeconvergeerde infrastructuur
TypeWhitepaper
Datum2016-01-16T00:00:00+01:00
Datum16 januari 2016
TaalEN
BedrijfSimpliVity
Onderwerp Beheer
Big data
Infrastructuur
Heeft u ooit een situatie meegemaakt waarin uw IT-afdeling niet in staat was om te voldoen aan bepaalde eisen vanuit de organisatie vanwege technologische beperkingen in het datacenter? Misschien was er onvoldoende opslagruimte voor data of niet genoeg capaciteit in het systeem om aan de behoeften van een nieuw initiatief te voldoen? Dit heeft waarschijnlijk geleid tot onverwachte financiële uitgaven, waarmee de beperkingen in het bestaande landschap alsnog werden opgelost. Herkenbaar? Het kan ook anders...

Hypergeconvergeerde datacenter infrastructuur biedt bedrijven een uitweg om te kunnen voldoen aan de eisen en behoeften vanuit de organisatie zonder in complexe situaties terecht te komen. Met dergelijke infrastructuur voegt u enorm veel flexibiliteit toe aan systemen die vroeger als zeer rigide werden beschouwd. IT-afdelingen die deze agile architectuur implementeren, zijn veel beter in staat om aan de behoeften en eisen vanuit de organisatie te voldoen, op zeer kostenefficiënte wijze.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (SimpliVity) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.