Whitepapers

Datacenteroplossingen voor duurzaam energiebeheer- Aanpassen voor hernieuwbare energiebronnen

Datacenteroplossingen voor duurzaam energiebeheer- Aanpassen voor hernieuwbare energiebronnen
TypeWhitepaper
Datum2019-12-28T00:00:00+01:00
Datum28 december 2019
TaalEN
BedrijfEaton Electric Limited
Onderwerp Datacenters
ICT-branche
Management
Meerdere krachten sturen de transitie naar een koolstofarme toekomst in Europa en de wereld. Deze omvatten politieke, consumenten- en economische druk om luchtvervuiling in steden te verminderen, de klimaatverandering aan te pakken en vooral exponentiële reducties te realiseren in de kosten van duurzame energie en batterijopslagsystemen. Volgens Bloomberg wordt New Energy Finance (BNEF) gerespecteerd als 'Nieuw Energy Outlook ' modellering, economische omslagpunten stimuleren de energietransitie als het gaat om elektriciteitsproductie.

In deze serie van drie whitepapers zullen we de economische krachten verkennen die deze transitie aansturen en de impact van het systeem op de eis van meer flexibiliteit en netstabiliteit, de rol die datacenter infrastructuuroplossingen al spelen bij het leveren van vitale vraag- en frequentieresponsdiensten en tot slot de commerciële kans die dit biedt voor eigenaren en exploitanten van datacenters, evenals de technische uitdagingen waarmee ze rekening moeten houden.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Eaton Electric Limited ) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.