Whitepapers

De belangrijkste risico's van mobiel werken

De belangrijkste risico
TypeE-book
Datum2016-08-25T00:00:00+02:00
Datum25 augustus 2016
TaalNL
BedrijfAvnet Technology Solutions
Onderwerp Security
Mobility
Infrastructuur

We kunnen niet meer om mobiel werken heen. Het gebruik van eigen smartphones, tablets en laptops voor zakelijke doeleinden maakt het voor werknemers mogelijk om overal en op ieder moment van de dag bezig te zijn met hun werk. We zijn hierdoor flexibeler en een stuk efficiënter geworden. Geen wonder dat steeds meer organisaties kiezen voor een zogenaamd Bring Your Own Device-beleid.

Dat mobiel werken echter zeer kwetsbaar is voor cybercriminaliteit is vaak onbekend of wordt onderschat. Een doordachte aanpak om bedrijfsdata hier tegen te beschermen, is er meestal niet. Dit terwijl deze criminaliteit grote schade aan kan richten aan uw organisatie. Het onzorgvuldig omgaan met belangrijke data kan u hoge boetes opleveren, maar ook claims van gedupeerden. Om nog maar te zwijgen over de gevolgen voor de reputatie van uw organisatie.

In dit e-book worden de belangrijkste risico’s van mobiel werken verklaard. Daarnaast leest u aan de hand van een aantal tips hoe u zelf aan de slag kunt gaan met het beveiligen van uw bedrijfsnetwerk.

Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avnet Technology Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.