Whitepapers

De cloud als integraal onderdeel van uw ICT infrastructuur

De cloud als integraal onderdeel van uw ICT infrastructuur
TypeWhitepaper
Datum2020-04-30T22:00:00+02:00
Datum30 april 2020
TaalNL
BedrijfEurofiber
Onderwerp Cloud Computing
ICT-branche
Infrastructuur
De technologische revolutie waar we ons momenteel in bevinden, zorgt voor een razendsnel veranderende klantvraag. Uw klanten stellen steeds hogere eisen en verwachten dat u gebruik maakt van de nieuwste technologische mogelijkheden. En die mogelijkheden ontwikkelen zich ook nog eens in razend tempo: de nieuwe, flexibele generatie markttoetreders zet namelijk continu nieuwe diensten als service concept in de markt. Voor uw organisatie is het van groot belang snel te reageren op al deze veranderingen. Maar hoe doet u dit? Hoe maakt u uw organisatie flexibel en wendbaar?

De cloud maakt het gemakkelijker, laagdrempeliger en goedkoper om met uw organisatie te versnellen en te experimenteren. En door de kortere timeto-market draagt de cloud bij aan uw concurrentievermogen. In dit ebook nemen we u mee in deze nieuwe wereld. Wat is de cloud precies, wat zijn de voordelen voor uw organisatie en waarom is beveiliging nog belangrijker dan in ons traditionele IT-landschap? Ontdek de mogelijkheden van de cloud en hoe u veilig en direct toegang krijgt tot meerdere cloud platformen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Eurofiber) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.