Whitepapers

De Digital Workspace: Office 365 en de komst van AI, ML, MR en 3D

De Digital Workspace: Office 365 en de komst van AI, ML, MR en 3D
TypeWhitepaper
Datum2019-04-26T00:00:00+02:00
Datum26 april 2019
TaalNL
BedrijfiWRITER
Onderwerp Digital Workplace
Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. De meeste e-commerce bedrijven zijn al lang aan de slag met Artificial Intelligence zoals chatbots. Andere trends, waaronder Mixed Reality en Machine Learning, worden steeds actueler. Door de snelle ontwikkelingen verandert jouw rol binnen de organisatie.

Als IT Manager, Applicatie Architect of Functioneel Applicatie Manager is het van belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het thema “Modern Workplace”. Met regelmaat check je welke nieuwe applicaties, tools en functionaliteiten er bijkomen in het applicatielandschap. De realiteit is dat de business ook van je verwacht dat je de nieuwste technologieën faciliteert.

Over vijf jaar zijn Artificial Intelligence, Mixed Reality en Modern Worklife namelijk niet meer weg te denken uit onze dagelijkse werkzaamheden. In deze whitepaper volgen praktische adviezen en voorbeelden.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (iWRITER) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.