Managed hosting door True

WhitepapersDetails

De digitale transformatie: hoe doen andere banken dat?

De digitale transformatie: hoe doen andere banken dat?
TypeWhitepaper
Datum 8 maart 2018
TaalNL
BedrijfCentric

‘Je moet de klant begrijpen, je moet de business begrijpen en je moet de data begrijpen’ – Arjan Huisman, COO bij Van Lanschot Kempen.

Banken moeten transformeren tot een ‘nieuwe bank’: een die zich aan de voorkant weet te onderscheiden met state-of-the-art dienstverlening aan de klant. Een bank die 24/7 bereikbaar is, interactief en persoonsgericht.

Maar hoe doet u dat nu wet- en regelgeving steeds strenger wordt, klanten veeleisender zijn dan ooit, fintechs hun posities innemen en technologie zich in een duizelingwekkend tempo ontwikkelt?

‘Als banken niet oppassen, worden ze uit de keten richting de klant geduwd en nemen andere partijen die klantrelatie over’ – Michel Hofman, CIO bij Amsterdam Trade Bank.

Drie bankdirecteuren (de Volksbank, Van Lanschot Kempen en Amsterdam Trade Bank) doen hun verhaal. Over de uitdagingen, hun keuzes en de (onzekere) toekomst. Hoe houden zij grip?

  • 3 bankdirecteuren
  • 7 inzichten en tips
  • Visie op 2030


Download het eBook

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.