Whitepapers

De doe-het-zelf gids voor het creëren van duizelingwekkende data visualisaties

De doe-het-zelf gids voor het creëren van duizelingwekkende data visualisaties
TypeWhitepaper
Datum2016-06-23T00:00:00+02:00
Datum23 juni 2016
TaalEN
BedrijfMicrosoft
Onderwerp ICT-branche
Business Analytics
Development

Data is de levensader van de hedendaagse zakelijke wereld. Organisaties creëren meer data dan ooit tevoren, binnen iedere geleding van het bedrijf. Data analyses hebben een centrale plek ingenomen binnen bedrijven als drijfveer voor succes.

Uw managementteam rekent erop dat u, als data analist, belangrijke data verzamelt uit verschillende databronnen, deze data vervolgens opschoont, vormgeeft en uiteindelijk omzet in waardevolle inzichten die doorslaggevend zijn in het maken van belangrijke zakelijke beslissingen. Dankzij Microsoft Power BI hoeft u niet een ervaren storyteller te zijn om geweldige verhalen te kunnen vertellen met data. Binnen enkele minuten creëert u een end-to-end data journey die leidt tot prachtige visualisaties die uw stakeholders makkelijk kunnen begrijpen en gebruiken.

Deze gids laat u zien hoe Power BI u in staat stelt om data sneller en eenvoudiger te analyseren dan ooit tevoren. Sterker nog, u leert dashboards te maken die de eindgebruikers van bedrijfsdata voorzien van DIY (doe-het-zelf) inzichten die zij kunnen gebruiken waar en wanneer zij willen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Microsoft) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.